fbpx

Art Copenhagen 2015

18.09.2015 - 20.09.2015

 

Dymchuk Gallery візьме участь у ярмарку сучасного мистецтва Art Copenhagen 2015

18-20 вересня у Копенгагені відбудеться ярмарок сучасного мистецтва Art Copenhagen 2015. Цього року у ярмарку візьмуть участь 44 галереї з Франції, Данії, Німеччини, Італії та інших європейських країн. Уже традиційно на подібних міжнародних форумах Україну представляє Dymchuk Gallery.

Ярмарок проходить у столиці Данії вже в вдев’ятнадцяте, раніше організатори робили акцент на локальних галереях, однак кількість відвідувачів і колекціонерів, які відвідують подію, неухильно зростає, тому останні кілька років Art Copenhagen активно співпрацює з міжнародними галереями, аби якнайповніше представити глядачам панораму сучасного мистецтва. Дедалі більший інтерес викликає мистецтво Східної Європи, зокрема України, саме тому Dymchuk Gallery отримала спеціальне запрошення від організаторів ярмарку.

На стенді галереї будуть представлені роботи Юрія Соломко, Артема Волокітіна, Наталі Шульте, Назара Білика, Романа Мініна та Ігоря Гусєва.

Довідка:

Юрій Соломко народився у 1962 році у Криму. Наразі живе і працює в Києві. Його роботи знаходяться у колекціях Національного художнього музею (Київ, Україна), Російського державного музею (Санкт-Петербург, Росія), Музею російського мистецтва Олександра Глейзера (Нью-Йорк, США), Мистецького центру Хенні-Онстанд, Ховікоден, (Осло, Норвегія ), а також багатьох приватних колекціях по всьому світу.

Артем Волокітін народився у 1981 році, живе і працює у Харкові. У 2005 році закінчив Харківську державну академію дизайну і мистецтв. Лауреат І ступеня конкурсу візуальних мистецтв Ейдос (2007), лауреат фестивалю молодіжних арт-проектів Non Stop Media (2008), володар першої премії конкурсу PinchukArtCentre Prize (2009), номінант премії Future Generation Art Prize (2011). У 2010 році пройшов стажування у майстерні Ентоні Гормлі, Лондон. Один з представників Національного павільйону України на п’ятьдесят шостому Міжнародному ярмарку мистецтв La Biennale di Venezia (2015).

Наташа Шульте народилася у 1975 році в Одесі. Вивчала маркетинг в Одеському Університеті, після чого вступила до Паризького Інституту Фотографії. У 2011 році Шульте була відзначена безліччю призів, включаючи паризьку фотографічну премію «PX3» відразу в трьох категоріях: «Фотограф року», «За видатні досягнення», а також «Кубок майстерності». У 2011 році вона також стала номінанткой премії конкурсу PinchukArtCentre Prize (Київ).

Назар Білик народився у 1979 році у Львові. Закінчив ІДПМД ім. М. Бойчука (1999), закінчив НАОМА (2005), аспірантуру (2008). Член НСХУ. Викладач НАОМА (з 2005). Учасник багатьох виставок (з 2001). Переможець численних конкурсів, триєнале скульптури, фестивалів. Живе і працює в м.Київ.

Роман Мінін народився у 1981 році в місті Димитров Донецької області, Україна. У 2008 році закінчив Харківську академію дизайну і мистецтв, факультет образотворчих мистецтв, відділення монументального мистецтва. Організатор і учасник Street Art Fest у Харкові. Автор відомої серії про шахтарів, виконаної у різних техніках. Учасник виставок у Великобританії, Німеччині, США, Італії, Нідерландах, Швеції. Член Спілки художників України.

Ігор Гусєв народився у 1970 році в Одесі, Україна. Закінчив Одеське художнє училище ім. М. Грекова. Постійний учасник великих виставкових проектів, таких як «Рестарт», «Космічна Одіссея», «Незалежні», «20 років присутності», спецпроекту Першої Київської міжнародної бієнале сучасного мистецтва ARSENALE 2012 «Подвійна гра». Твори художника були представлені на аукціонах Sotheby’s, Phillips De Pury та інших.