fbpx

Алан Родьє Balloon People

Dymchuk Gallery представляє каталог персональної виставки французького художника Алана Родьє “Balloon People”. У каталозі зібрані фото робіт виставки “Balloon People”, текст художника Алана Родьє, а також його творча біографія.

“Все почалось з однієї людини.

Всім було цікаво, що вона робить, перетягуючи ці великі повітряні кулі. Кулі так схожі на ті, якими вони грались на піщаних пляжах Радянського Союзу, коли були дітьми. Кожного дня вона повільно рухатиметься з кульками на мотузці, поки її образ не стане повністю асоціюватись з однією з цих куль.

Деякі висувають припущеня, що повітряні кулі – це весь її життєвий багаж, її переживання, жаль, але ж і досягнення, і успіхи. Всі ці речі були настільки важливі для неї, що одного дня ці повітряні кулі і вона сама перетворились на єдине ціле.

Так була створена перша людина з повітряних кульок. Перетворення відбулося не відразу, пройшов деякий час та почали з’являтися нові істоти з цього виду. Чоловіки і жінки почали перетворюватися на “людей з кульок”. Життя розвивається природнім шляхом, тож чоловіки і жінки з повітряних кульок почали мати цілком природний вигляд. Нові портрети цих істот з’явились завдяки художнику, що ніби захищав їх вид та їхній спосіб життя”.

Алан Родьє

М’яка обкладинка: 16 стр.

Розмір: 296 х 250 мм

PDF