fbpx

ЯРМАРОК СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА ART KYIV CONTEMPORARY 2011

[dg_proj_item PID =16 id =57 id_expo=42]

1 листопада 2011 року у Мистецькому Арсеналі відбулося урочисте відкриття шостого форуму сучасного мистецтва ART-KYIV contemporary. ART-KYIV contemporary – наймасштабніший проект вітчизняної арт-сцени, що має на меті презентувати якісне актуальне мистецтво за посередництва кращих галерей України і світу.
Цього року свої експонати представили 30 галерей сучасного мистецтва з України, Росії, Німеччини та Франції. Професійний відбір творів здійснює Експертна рада, яку очолює мистецтвознавець і куратор Олександр Соловйов.
Після рекордної кількості відвідувачів у 2010 році – близько 35 тисяч осіб – цьогорічний ART-KYIV планується з акцентом на збагачення досвіду й знань відвідувачів про сучасні мистецькі процеси. Окрім ярмаркової програми, ART-KYIV contemporary значну увагу приділяє паралельній програмі. На шостому ART-KYIV contemporary зросла кількість спецпроектів, які цього року створено у співпраці з авторитетними мистецькими інституціями Японії, Німеччини, Франції та Польщі. Формат спеціальної програми – Unlimited («Без обмежень») – створить особливе середовище для експерименту і дослідження теоретичної складової сучасної арт-сцени.

[/dg_proj_item]